Länkar

Personligt urval

Det finns mycket på nätet att länka till men jag har valt ut några som jag tycker är av personligt intresse. Både dom som jag personligen tycker är mycket matnyttiga och som jag personligen känner. 
 

MATNYTTIGA
www.ariom.guide Här kan du boka dig för de cirklar, kurser och utbildningar som vi har.
www.meralivskvalitet.se Här platsen dit Frifararens behandlingar flyttats.
www.tsfellowship.org Här är företaget och våra bästa vänners hemsida.De har kvalitetsutbildningar i England när de inte är i vår Ariom akademi och arbetar. Martin skapar kvalitetssäkrade kurser i mediumskap och han skriver böcker. Vi har utgivning av böckerna och vi arbetar med att översätta dem till svenska.
timabbott.net Här är Tim Abbotts hemsida. Han är en god vän som vi har bra samarbete med i Ariom Akademin där han är lärare i mediumskap och vi är glada att vi får ge ut de böcker han skrivit i mediumskap.
www.socialstyrelsen.se här finns massor och åter massor av rapporter gällande hälsa och prevensioner. Jag kan rekommendera bland annat FYSS 2008 -Fysisk aktivitet i sjukdomsprevention och sjukdomsbehandling och även Motiverande samtal -för att uppmuntra fysisk aktivitet. 

 

 

PERSONLIGA

www.butiknyfiken.se söker du en SBK-instruktör, tarottolkare när du är i Kalmar området botanisera då på Anjas sida. 

www.bigheart.se Oerhört kunniga Maria & Micke på allt som gäller kost, kostillskott och hälsosamt odlad mat. Deras butik är i Norrköping. Men jag tror man kan beställa och få hemskickat också.

www.sistersofsattra.com Här har du en härlig konstnärsgrupp med kvinnor från den Öländska byn Sättra.

www.meranki.se Det här är en sida som jag håller på att bygga som har med konstoch skrift. Mina tavlor i ett galleri och andras tavlor i ett annat. Sidan handlar om konst och skapande.

www.gallerihassel.com/ Här är galleriet som ramar in mina tavlor. Rekommenderas. Riita och Erling är både skickliga och härliga gallerister.