Jag erbjuder

COACHING, SAMTAL, BEHANDLING,
KURSER & UTBILDNING SAMT FÖREDRAG


Föredrag
:
Klientbemötande & läkningsprocesser: Vilken inverkan har bemötandet på en helandeprocess? Vad beror det på?
Kreativitet och livskraft i vardagen: Insiktsfullt med roliga och effektiva strategier.
Bakslag är en början på något nytt: Hur man hittar gynnsamma sätt att börja om på nytt.


Kontakta


Vill du förändring i ditt liv? 
Söker du öppningar i tillvaron? 
Utbudet är brett och kunskapen djup i alternativa läkningsprocesser. 
Här finner du ett gott komplement till primärvården. 

Kalendern visar dig vad som är på gång och aktuella datum.
Priser behandlingar, kurser & föredrag.


En av behandlingsrummen

Coaching:
Här arbetar vi med nutid och framtid. Coaching är bra när du vill ha helhjärtat stöd och support att, ta dig till önskade mål i livet. Här är helheten i vardagen ett viktigt moment. Jag har verktygslåda och du gör jobbet. Du är proffs på ditt liv och jag har frågorna som öppnar för svaren du besitter så att du kan ta dig till dina mål.

Samtal: Här behandlar vi dåtid-nutid-framtid. Du blir mött i din process och vi reder upp vad som behöver helas och få frid inom dig. Samtal är bra när du kanske tappat målet och har behov att sortera ditt liv. Hitta vad som du kan släppa och vad du vill bygga vidare på  Här finns tid att smälta och landa i dina processer.

Andlig vägledning: Här får rådgivning av mig i min kontakt med andevärlden och av min psychic-förmåga. Den här formen av sittning är omtyckt hos dem som känner att de står i ett vägsjäl och inte riktigt vet vilken väg som den bästa vägen att välja. Det kan även berätta om dina förmågor. Samt ge hälsningar från egna nära och kära från andra sidan. Det är inte ovanligt att gamla olösta problem kan helas, få frid, vid dessa möten.

Regressionsterapi: När reflexreaktioner förstör för dig själv i vardagen. När du känner dig begränsad utan att förstå varför.  Då kan du göra regressionsterapi för att tillsammans med mig, låta eventuella traumer läkas ut. Behandlingen går till så att du blir guidad in till ett inre vidgat medvetandetillstånd och att hitta de händelser som stör från det förflutna. Mötet renar och transformerar. Många beskriver det som att de hämtar upp sig själva, sin kraft och känner sig mer fria efteråt inom sig.

Suggestionsterapi: Förenklar processen i beteendeförändring med att göra positiva och uppbyggande förändringar via ditt undermedvetena. Det sker genom att du efter en avslappningsövning guidas in till ditt inre vidgade medvetande. Där bygger vi upp den känslan och de orden som ger stärkt känsla i det du vill åstadkomma

Tidigare-liv-terapi: Genom hypnosterapi öppna ditt inre medvetenade till svunna minnen från andra liv och tider.  Behandlingen kan användas både för att lösa traumer och/eller för att finna visdom från de tidigare erfarenheterna.

Kombinationsbehandling: Här går vi igenom vilka behandlingsformer som kan hjälpa dig på bästa sätt mot dina mål och sammanför dem på ett optimalt sätt för din helandeprocess. Det kan vara exmpelvis: 30 min samtal, 45 min healing och 15 min coaching på slutet. Alternativt: 20 min samtal, 90 min regression med suggestionsterapi... Ibland kan det varvas på flera träffar med varannan gång regression och varannan gång healing och där man får arbetsuppgifter i någon form mellan träffarna.


Distans: 
Populär form för många som bor långt bort och som väljer att vara distanskontakt med att komma till min mottagning. Coaching, Samtal, Andlig vägledning, Distanshealing. Du förbokar och får en faktura på mail. Har vi inte träffats irl. så ska fakturan vara betald före bokad tid. Jag ringer dig på nummer du angett och på överenskommen tid.


Kombinerar retreat och behandling under ett dygn:  En uppskattad kombinationsform av retreat och djupgående behandling. Behandlingar och vistelse specialanpassas. Kontakta mig för arrangemanget.


Retreat och djupgående behandling på landet